Φαήλος Νο 10: Η Αλεπού έβγαλε Λαγό!

Ο Πατριωτισμός είναι κλειστό επάγγελμα

Θίχτηκε ο κ. Καρατζαφερης επειδή ο Φαΐλος Κρανιδιώτης σε άρθρο του ξεσκεπάζει τον ρόλο του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και κάλεσε απο το βήμα της Βουλής τον Α. Σαμαρά να τον απομακρύνει από δίπλα του (!!!) λέγοντας:  

«Ο συνεργάτης σας Φ. Κρανιδιώτης εκτός του ότι εξυβρίζει σε άρθρο του τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ (Τι sic να μιλάς για τον εαυτόν σου σε τρίτο πρόσωπο…) καταφέρεται και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Καθημερινής την οποία αποκαλεί “φυλλάδα” και του ΣΚΑΪ που αποκαλεί “παπαγαλάκι”. …κ. μελλοντικέ Πρωθυπουργέ (ακόμα πιο sic το γλύψιμο) πρέπει να τον απομακρύνεται από δίπλα σας καθώς δεν επιτρέπεται να κατηγορούμε ανθρώπους που έχουν δώσει αγώνες για την παράταξη, όπως εγώ και εσείς»

Στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε:
Η Νέα Δημοκρατία, ούτε βρίζει, ούτε συκοφαντεί, ούτε κάνει κωλοτούμπες, ούτε προβοκάρει. Ξέρετε καλά ποιοι εκφράζουν τη Νέα Δημοκρατία. Και συνεπώς η ερώτησή σας, επιστρέφεται ως άνευ αντικειμένου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για άτομο που δεν ανήκει στους βουλευτές, που δεν έχει καμία επίσημη θέση στο Κόμμα. Αλίμονο αν πρέπει να απαντάμε για οποιοδήποτε άρθρο γράφεται οπουδήποτε. Αλλά θέλετε να προκαλείτε εντυπώσεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν περνάνε αυτά, κ. Καρατζαφέρη. Αυτά αλλού να τα κάνετε. Και στην αρχή ξεκινήσατε λέγοντας, «ντροπή σας». Ντροπή και στην κυβέρνηση, «ντροπή και σε μας». Εγώ όμως θα σας ρωτήσω: Στις 18 Μαρτίου του ’10, λίγο πριν το Μνημόνιο, απαντάτε σε δημοσιογράφο, της ΕΡΑ: «Μετά τη συνάντηση -σας ρωτάει- που είχε ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Μπαρόζο, πιστεύετε θα καταφέρουμε τους στόχους μας ή τελικά θα πρέπει να πάμε στο ΔΝΤ;». Και απαντάτε: «Κάθε μέρα που περνάει και καθυστερούμε είναι ένα διάστημα απογοητευτικό. Υπάρχουν χρήματα που μας περιμένουν: Στο ΔΝΤ». Μήπως, αντί ΛΑΟΣ, είστε «ΛΑΓΟΣ» κ. Καρατζαφέρη;

Το άρθρο του Φ. Κρανιδιώτη εδώ: Οι Εχθροί του Λαού

Advertisements
This entry was posted in declarations. Bookmark the permalink.